El Teatre-Auditori obre les portes a 'El barber de Sevilla' de Rossini


  • Comparteix:

Imatge promocional de 'El barber de Sevilla'

Imatge promocional de 'El barber de Sevilla'

L'òpera del segle XIX 'El barber de Sevilla' de Gioacchino Rossini arriba aquest divendres al Teatre-Auditori de la mà de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell. L'obra, que explica la història d'amor entre la jove Rosina i el comte d'Almaviva, té una durada de tres hores amb mitja part i comença a les nou del vespre.

L'acció se situa a Sevilla, a finals del segle XVII on Rosina, una noia rica i òrfena, es troba privada de la seva llibertat. El seu tutor la té tancada a casa i només la deixa anar a missa, amb l'esperança de casar-s'hi algun dia. Ella, però, està enamorada del comte Almaviva. L'encarregat de reunir-los és el barber de Can Fígaro, el mateix que va inspirar 'Les noces de Fígaro', l'òpera de Mozart.

Sota la direcció de Daniel Gil de Tejada i Pau Monterde, vuit solistes, entre els quals hi ha Carles Daza en el paper de Fígaro, Natalia Gavrilan com a Rosina i Albert Casals interpretant el comte d'Almaviva, donen forma als passatges d'aquesta òpera clàssica.

L'obra és al Teatre-Auditori i les entrades tenen un preu de 48 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.