Els premis de Pintura de Petit Format Autocugat reconeixen la trajectòria de Josep Maria Subirachs


  • Comparteix:

La 6a edició dels Premis de Pintura de Petit Format Autocugat lliura el guardó a la Trajectòria Artística Autocugat al pintor i escultor Josep Maria Subirachs. Paral·lelament, el 6è Premi ha reconegut l'obra d'Iban Navarro amb 12.000 euros. A més, per primera vegada els guardons han homenatjat un país convidat, que enguany era el Marroc, i el premi al Millor Artista Estranger ha recaigut en Khalid el Bekay. Finalment també s'ha atorgat la 4a beca d'Estudis Autocugat dotada amb 2.000 euros, que ha estat per a Theresia Malaise. La 6a edició dels Premis de Pintura de Petit Format s'han entregat aquest dijous al vespre, durant un sopar al restaurant La Masia, i han comptat amb la presència de més d'un centenar persones.

Pel que fa a la 4a Beca d'Estudis Autocugat dotada amb 2.000 euros, s'han fet dues mencions a Ayuko Kojima i Federico García, i la beca ha estat per a Theresia Malaise. El 6è Premi de Pintura de Petit Format Autocugat ha entregat cinc diplomes d'honor, a Juan Luís Jardí, Maria Gato, Teresa Lapayese, Francisco Segovia i Emilia Castañeda. El guardó, que està dotat amb 12.000 euros, ha recaigut en mans d'Iban Navarro que s'ha mostrat molt satisfet pel reconeixement.

iban navarro

No m'ho esperava. Em fa molta il·lusió és un reconeixement a un pintor. Faig aquarel·les marines.




Els premis de Pintura de Petit Format Autocugat han reconegut el Marroc com a país convidat, i l'artista Khalid el Bekay en la categoria de Millor Artista Estranger. El gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, ha explicat la iniciativa de reconèixer un país.

josep maria negre

Creiem que és molt important donar a conèixer l'art dels països de l'entorn del nostre. I introduir el nostre premi a altres països.



Finalment s'ha reconegut la trajectòria del pintor i escultor Josep Maria Subirachs. La filla de Subirachs ha recollit l'escultura feta per l'artista santcugatenc Lluís Ribas, ja que el guardonat pel seu delicat estat de salut no ha pogut assistir a l'acte.

La regidora d'educació i joventut en funcions, Esther Salat, ha estat l'encarregada de tancar l'entrega de premis i ha destacat la importància de l'esdeveniment i dels guardons.

Esther Salat

Fomenta l'esperit crítric en art, saber reconèixer, aprendre i tenir un bagatge artístic a tota la ciutadania.




Els premis s'han entregat aquest dijous a la nit durant el sopar al restaurant la Masia de la nostra ciutat. Més d'un centenar de persones han assistit a l'acte.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.