Manel arribarà a Sant Cugat el desembre per presentar el seu nou disc


Temes relacionats

Manel posa les notes musicals a l'aniversari de Promusa davant 3.000 persones (22/jun/09)

Manel: 'Ens faria mandra tocar al Palau Sant Jordi' (20/jun/09)


  • Comparteix:

Manel torna a Sant Cugat

Manel torna a Sant Cugat

Manel oferirà un concert al Teatre-Auditori el dijous 22 de desembre. El grup barceloní presentarà el seu segon treball, '10 milles per veure una bona armadura', disc amb el qual s'ha convertit en número 1 de vendes a tot l'Estat espanyol. Reviu l'última actuació de Manel a Sant Cugat

Manel farà parada a Sant Cugat en la gira del seu nou disc. Malgrat que no se n'ha fet l'anunci oficial, Cugat.cat ha pogut confirmar que al Teatre-Auditori sonaran 'Aniversari', 'Benvolgut' i 'Boomerang', temes que els han catapultat als primers llocs de venda a tot l'Estat espanyol. El grup també interpretarà algunes de les cançons del seu primer disc que els va fer populars com 'Al mar!', 'Ai, Dolors' i 'Pla quinquennal'.

Fa dos anys, Manel va actuar a Sant Cugat en el vintè aniversari de l'empresa municipal Promusa. Prop de 3.000 persones es van aplegar al concert en què van presentar el seu primer treball, 'Els millors professors europeus'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.