El Mercat de Torreblanca acull una mostra de turisme de la Costa Brava


  • Comparteix:

Interior del mercat

Interior del mercat

Una mostra de turisme, gastronomia i activitats lúdiques de la Costa Brava i del Pirineu de Girona es pot veure des d'aquest divendres i fins dissabte al Mercat de Torreblanca. Sota el nom 'Km0', aquesta activitat vol promocionar la cultura i tradicions d'aquestes zones a diferents ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona com la nostra ciutat. Els santcugatencs que vulguin gaudir de la mostra poden apropar-se al mercat fins a les vuit del vespre i dissabte de deu del matí a les tres de la tarda.

Diverses activitats estan previstes entre els dos dies per apropar als santcugatencs la cultura de la Costa Brava i del Pirineu de Girona. Fins les dues del migdia, es pot gaudir de tractaments de vinoteràpia per a les mans i la cara, a càrrec del Wine Spa Peralada. A partir de les cinc de la tarda i fins les set infants i adults podran gaudir d'un taller de golf organitzat per Golf Peralada.

Aquest dissabte també continuen les activitats per als més petits amb un taller de moneders d'hule a les deu del matí i, una hora més tard, un altre de cuina on s'ensenyarà als menuts a elaborar la botifarra dolça. Al punt del migdia s'ensenyarà als infants a fer nusos mariners i a la una del migdia es farà novament el taller de moneders d'hule.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.