L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat participa en el concert de la Gent Gran que convoca 20.000 persones


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat va realitzar ahir, al Palau Sant Jordi, la seva actuació més multitudinària davant un auditori de 20.000 persones. Amb les entrades exhaurides, el conjunt local ha acompanyat el tenor Josep Carreras en un concert que la Generalitat ha dedicat a la gent gran. Els grups de l'oposició han criticat la presència del conseller en cap, Artut Mas, i ha titllat l'acte d'electoralista.

El govern de la Generalitat ha retut un homenatge a la tercera edat en forma de concert, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, el passat dia 1. Aquest reconeixement als avis s'ha fet amb la veu del reconegut tenor Josep Carreras i l'acompanyament musical de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

El conjunt local està molt satisfet d'haver participat en aquesta iniciativa, que s'ha convertit en la més multitudinària de les que han realitzat. Escoltem el director de l'orquestra, Josep Ferré:

Josep Ferré

És una passada actuar davant un públic tan inmens


El propi Josep Carreras s'ha encarregat de dissenyar el repertori, integrat per una quinzena d'àries d'òpera i música popular que recollia peces de Bizet i Serrat, entre d'altres.

El director de l'Orquestra Simfònica de la nostra ciutat, Josep Ferrer, ha remarcat l'orgull que representa pel conjunt exportar el nom de Sant Cugat:

Josep Ferré

Sant Cugat té una gran vida cultural i artística que hem de difondre


El concert de Josep Carreras amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat s'ha celebrat al Palau Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.