Raúl Pulido avança als seguidors del 'Mou-te' temes del seu nou disc


  • Comparteix:

El cantant santcugatenc Raúl Pulido ha presentat al públic del cicle 'Mou-te' dos dels temes del seu nou disc, 'Enemigo del sistema', que publicarà a finals de juny. Pulido ha participat aquest divendres al cicle musical organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, que ha aplegat més de 300 persones al Casal de Mira-sol. L'actuació també ha comptat amb el grup Siete Colinas com a teloner.

El públic fidel al cantant ha ovacionat l'artista en començar i acabar el concert amb el seu èxit 'Las estrellas'. També ha combinat versions com 'Chiquilla' i cançons del seu primer disc com ara 'Como si fuera el principio' i 'Cantaré'. L'artista santcugatenc ha estat acompanyat a l'escenari de tres santcugatencs més: el Pol Barbé al baix, el Raúl Pérez a la bateria i, a la percussió, en Roc.

Cap al final del concert, l'artista santcugatenc ha avançat dos temes del seu nou disc que sortirà a la venda a finals de juny. Les cançons interpretades pel cantant han estat 'Enemigo del sistema', que dóna nom al disc, i 'Dunas'. Amb el primer tema Raúl Pulido ha recordat els incidents ocorreguts a la plaça de Catalunya de Barcelona aquest divendres. També ha recordat els seus pares amb 'La luz del sol', tema que va gravar amb Antonio Orozco.

La proximitat de Pulido amb els assistents ha deixat un públic entregat, que ha acompanyat el cantant amb la lletra de les cançons.

El grup Siete Colinas ha estat l'encarregat d'escalfar motors amb temes del seu repertori com 'Dedikodu', la banda sonora 'Organize isler' i la versió turca de l'èxit francès 'Asla', a més d'alguns temes propis en turc com 'Hayal'.

El cicle musical 'Mou-te' tancarà d'aquí a dos divendres amb el trio santcugatenc Blue Velvet, que tindrà com a teloner el grup Bremen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.