HP i el MNAC traslladen la seva mostra d'art urbà de Barcelona a Madrid


Temes relacionats

Hewlett-Packard participa amb el MNAC en una exposició d'obres d'art als carrers de Barcelona ( 8/oct/10)


  • Comparteix:

Les impressores d'HP han reproduït les principals obres exposades al MNAC

Les impressores d'HP han reproduït les principals obres exposades al MNAC

Hewlett-Packard (HP), amb seu a la nostra ciutat, torna a treballar conjuntament amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) per portar reproduccions digitals d'obres de l'espai al passeig de Recoletos de Madrid. Sota el nom 'Madrid acull el MNAC', la mostra d'art urbana presentarà al públic un total de 33 impressions d'obres cabdals del romànic, el gòtic i l'art dels segles XIX i XX, fins el tercer divendres de juliol. La iniciativa té el suport de Renfe, que ha decorat l'estació de Recoletos amb motius de l'exposició.

Després de l'èxit recollit a la capital catalana, on la proposta va recórrer indrets com l'avinguda Diagonal, la Rambla de Catalunya i el passeig de Gràcia durant un mes, la reproducció d'obres del MNAC pren ara els carrers de Madrid. Artistes com Tintoretto, Velázquez i Casas es transformen al format digital gràcies a la companyia informàtica HP, encarregada de la impressió de l'exposició.

L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, el president del MNAC, Narcís Serra, i el president d'HP Espanya, José Antonio de la Paz, han inaugurat aquest dimarts la galeria urbana. La coincidència del 25è aniversari d'HP Espanya i el 75è aniversari del MNAC van ser els motors de la iniciativa cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.