Cugat.cat ofereix entrades al concert de Blue Heart al nou Auditorium


  • Comparteix:

Els membres de Blue Heart

Els membres de Blue Heart

La banda de blues barcelonina Blue Heart presenta aquest divendres en exclusiva el seu primer treball discogràfic al nou espai per a espectacles musicals de Sant Cugat, l'Auditorium Josep Carreras. Cugat.cat sorteja 12 entrades dobles per a aquesta estrena que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre.

Sant Cugat compta des d'aquesta setmana amb un nou espai per a espectacles musicals, l'Auditorium Josep Carreras, amb 5.200 metres quadrats i una capacitat per a 360 localitats. L'Auditorium es presenta com una nova aposta per a la producció d'esdeveniments musicals de qualitat a la ciutat.

Tot i que la programació regular de l'Auditorium no es presentarà fins després de l'estiu, aquest divendres tindrà lloc la primera actuació a les noves instal·lacions.

L'estrena serà de la mà de la formació de rock i blues Blue Heart, que oferirà un concert íntim per a tots els assistents. El trio barceloní aprofitarà el concert de divendres per presentar al públic santcugatenc el seu nou treball, un disc d'11 temes, nou composicions pròpies i dues versions.

Cugat.cat convida l'audiència a aquesta doble estrena que tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de nou del vespre. Per optar a una de les 12 entrades dobles que se sortegen, s'ha d'enviar un correu electrònic a musicals@cugat.cat citant el nom d'un dels programes que formen l'oferta de Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.