L'Aula de So organitza una subhasta en favor de Petits Músics del Món


  • Comparteix:

La 1a subhasta de Petits Músics del Món té finalitats solidàries

La 1a subhasta de Petits Músics del Món té finalitats solidàries

Petits Músics del Món organitza una subhasta benèfica aquest divendres a l'Aula de So per recaptar fons per als seus projectes solidaris. La vetllada, que començarà a les nou del vespre, comptarà amb l'actuació del CorDeDama de l'Aula de So. Tots els assistents podran dur objectes per subhastar a l'acte, que es tancarà amb un pica-pica popular.

L'Aula de So acull aquest divendres la primera subhasta en benefici de l'entitat santcugatenca Petits Músics del Món. Es tracta d'una activitat solidària que pretén recaptar fons per als projectes de l'entitat, que promou la música com a vincle entre els diferents pobles del Tercer Món.

Els assistents a l'acte podran portar objectes per a subhastar durant la iniciativa basada en la cooperació popular.

La vetllada començarà al punt de les nou del vespre i comptarà amb algunes sorpreses, com la col·laboració del CorDeDama d'Aula de So, que amenitzarà la vetllada amb la seva actuació, i el concert dels Club Shanga, la formació de Zimbàbue guanyadora del concurs Music Crossroads d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.