Una exposició al Casal de Mira-sol mostra la feina dels alumnes dels tallers de plàstica


  • Comparteix:

Els infants ensenyen els seus dibuixos / Foto: arxiu

Els infants ensenyen els seus dibuixos / Foto: arxiu

Els infants que participen als tallers del Casal de Mira-sol mostren els seus treballs del curs en una exposició gratuïta a l'equipament municipal. Les obres, que es poden veure fins el segon dimecres de juny, estan basades en els poemes del 'Bestiari de Pere Quart' que han triat els mateixos alumnes. Fusta, fang, pintura i diversos materials reciclats són alguns dels elements que els infants han utilitzat en les seves creacions.

Un total de 80 alumnes d'entre tres i 15 anys participen en aquesta exposició. A partir de les diverses tècniques apreses durant el curs, els infants han donat forma a les seves creacions amb materials tan diversos com el fang, la pintura o la pasta de paper, entre d'altres. La professora de plàstica i dels tallers del Casal, Pepa Gómez, ha explicat com ha estat aquest procés creatiu. Són declaracions a Cugat.cat.

Pepa Gómez

És un dels treballs que fem durant l'any. Els dono el tema i ells decideixen amb quin material ho fan. Estem molt contents que la gent s'interessi.






L'exposició es pot veure fins el segon dimecres de juny al Casal de Mira-sol de cinc de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.