L'Esbart puja a l'escenari per tancar l'últim curs sense seu pròpia


  • Comparteix:

L'Esbart gaudirà d'una nova seu a partir del curs escolar vinent. De moment, els seus alumnes han tancat aquest dissabte el curs amb una mostra de balls sobre l'escenari de la plaça del Rei, que ha aplegat un nombrós públic. El festival de fi de curs ha reunit els grups de les escoles i els de l'Esbart.

L'escola de l'Esbart disposarà del nou local al setembre, a punt per al nou curs. Tindran així un espai per acollir els alumnes que ara estan dispersats a diversos punts de la ciutat i, d'aquesta manera, millorar la relació i la continuïtat entre els grups de les diferents franges d'edat.

La directora de l'Esbart, Adriana Bertran, ha explicat el significat d'aquesta nova seu.

Adriana Bertran

Esperem que serveixi per reengegar tots els grups de l'escola que fins ara hem hagut d'adaptar una mica. A veure si així anem creixent a la nostra seu.




Els dansaires de l'Esbart han ofert aquest dissabte al públic una demostració de la feina feta durant el curs. El festival ha reunit l'alumnat de l'entitat de totes les edats i els diversos balls tradicionals.

Alguns dels alumnes han expressat a Cugat.cat què els agrada del món de la dansa.

Alumnes

M'agrada com actuem perquè hem estat molt de temps practicant. / Ens agrada molt perquè hem practicat molt i ens surt bé. / M'agrada ballar i porto bastant temps a l'Esbart.




L'acte ha acabat amb un servei de bar i un sopar que ha servit com a punt de trobada entre els alumnes de les diferents edats que entrenen als diferents locals. Aquest sopar, que ha estat obert a tots els santcugatencs, també ha comptat amb els pares i professors de l'alumnat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.