Dijous finalitza el termini de presentació de les propostes del cartell de Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Antic cartell de Festa Major

Antic cartell de Festa Major

Aquest dijous finalitza el termini de presentació de cartells per la Festa Major de Valldoreix. El concurs es divideix en tres categories, una infantil de 6 a 13 anys, una juvenil fins als 17 anys, i una altra d'adults. Amb tots els cartells presentats, es farà una exposició al Casal de Cultura de Valldoreix durant els dies que duri la Festa Major.

El guanyador de la modalitat d'adults s'emportarà 750 euros, el de la categoria juvenil 450 euros, i uns altres 450 per l'infantil. El cartell anunciador de la Festa Major podrà ser de qualsevol de les tres categories. El jurat no podrà declarar desert el concurs i la seva decisió serà inapel·lable.

Un dels requisits del concurs és que el cartell no reflecteixi focs artificials, ja que, per la seva proximitat amb la zona boscosa, Valldoreix no pot incloure espectacles pirotècnics a la festa. Amb tots els cartells presentats es farà una exposició al Casal de Cultura de Valldoreix durant els dies de la festa grossa, que enguany es farà del 16 al 18 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.