Les entitats de cultura popular i tradicional catalana estrenen imatge


  • Comparteix:

Nova imatge de la Coordinadora d'entitats de cultura popular i tradicional

Nova imatge de la Coordinadora d'entitats de cultura popular i tradicional

La Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat estrena nova imatge. El nou logotip, que ha estat creat per la dissenyadora santcugatenca Lourdes Martínez, vol reforçar la presència de la coordinadora a la ciutat. L'agrupació es va crear ara fa un any i està formada per 11 entitats que treballen conjuntament per crear moviments i actes de cooperació entre elles.

L'objectiu és facilitar la identificació de les entitats que formen part de la coordinadora d'una manera més senzilla. La nova imatge vol potenciar els trets diferencials de cadascun dels col·lectius així com la coordinació i la sinergia que representa l'entitat.

La cap de comunicació de Castellers de Sant Cugat, Aina Serra, membre d'una de les entitats que integra aquest col·lectiu, ha donat més detalls de la imatge. Són declaracions a Cugat.cat.

Aina Serra

No teníem logotip fins ara com a col·lectiu. Consideràvem que era bo que hi hagués una imatge comuna.



Les entitats d'aquesta coordinadora estaran presents a la plaça d'Octavià durant el cap de setmana de Festa Major per difondre la cultura popular i tradicional catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.