La rumba-jazz de Blue Velvet posa el punt final a la 5a edició del 'Mou-te'


  • Comparteix:

El concert estarà carregat de sorpreses

El concert estarà carregat de sorpreses

La 5a edició del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, arriba al seu final aquest divendres al Casal de Mira-sol. El trio santcugatenc Blue Velvet serà l'encarregat de posar punt final, amb un concert ple de sorpreses que anirà precedit per la banda de pop-folk Bremen com a teloners. La cita tindrà lloc a les onze de la nit i l'entrada és gratuïta.

Leticia Martín, Laura Peinado i Anna Figueras són les encarregades de posar el punt final a la 5a edició del 'Mou-te' aquest divendres al Casal de Mira-sol. Elles són Blue Velvet, un trio santcugatenc de rumba-jazz que basa el seu so personal en influències com el jazz, el flamenc i la música clàssica.

L'actuació de divendres, que començarà al punt de la mitjanit al Casal de Mira-sol, suposa una fita important per al trio femení, ja que serà el concert amb què tancaran la gira que les ha portat per diferents ciutats del territori català i espanyol. La cantant i guitarrista de la formació, Leticia Martín, explica les seves sensacions pel 'Mou-te' en declaracions a Cugat.cat.

Leticia Martín

Tenim moltes ganes de tocar al 'Mou-te'. Sempre preparem sorpreses per als nostres concerts.


La darrera cita del 'Mou-te' començarà una hora abans amb el grup de pop-folk Bremen, que actuaran com a teloners de les Blue Velvet. El seu concert començarà a les onze de la nit i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.