Les Blue Velvet posen el punt final al 'Mou-te' amb un públic entregat


  • Comparteix:

Les Blue Velvet han tancat aquest divendres la 5a edició del cicle 'Mou-te' omplint el Casal de Mira-sol amb més de 200 persones. Els temes més coneguts del trio santcugatenc, versions i també una estrena musical han sonat durant més d'una hora i mitja per posar el punt final a aquest cicle musical organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat. A més de música, els assistents han vist en directe com l'il·lustrador Adrià Bartolomé ha pintat un quadre dalt l'escenari.

El darrer concert del cicle 'Mou-te' ha destacat per la connexió entre les Blue Velvet i un públic entregat, que ha ballat i demanat més cançons a les cantants. La cantant i guitarrista del trio santcugatenc, Leticia Martín, s'ha mostrat molt satisfeta de l'actuació.

Leticia Martín

El concert ha anat molt bé, amb molta gent. Havíem preparat moltes coses perquè ens feia especial il·lusió poder tocar a casa.




Kata Kitinga, Dani Pulmón i Laura Sol han col·laborat amb les santcugatenques, que a més dels seus temes i versions més coneguts han presentat una nova cançó. Al llarg del concert, que tanca la gira, l'il·lustrador Adrià Bartolomé ha pintat un quadre dalt l'escenari.

Els Bremen han estat els teloners i encarregats d'escalfar motors amb una actuació que també ha arrencat l'aplaudiment dels assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.