La Lira participarà aquest dissabte a Alba en un concert solidari


  • Comparteix:

Imatge de la coral La Lira en una de les seves actuacions

Imatge de la coral La Lira en una de les seves actuacions

La coral La Lira participarà aquest cap de setmana en el 'Concert del Solzticio' de la ciutat italiana d'Alba, agermanada amb Sant Cugat. Els santcugatencs actuaran amb el cor local Stella Alpina i a favor de la Fundació per a la Investigació i Tractament del Càncer de Candiolo. L'actuació tindrà lloc aquest dissabte a les nou del vespre a l'església de San Domenico amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i l'alcalde d'Alba, Giusseppe Marello.

Abans, l'Ajuntament piamontès oferirà una recepció oficial a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que visita la ciutat per primera vegada des de l'agermanament de 2007 i des del seu accés al càrrec. Conesa serà rebuda pel seu homòleg d'Alba, Giusseppe Marello. L'alcaldessa ha explicat en una entrevista a Cugat.cat quin és l'objectiu de la seva visita.

Mercè Conesa

L'objectiu bàsic és fer una trobada entre els dos alcaldes, ja que tots dos som nous. També acompanyar la coral La Lira.



Diumenge, la coral santcugatenca La Lira cantarà a la catedral d'Alba, conjuntament amb el cor local de la ciutat italiana, Stella Alpina. El director dels cantaires santcugatencs, Josep Garrell, ha donat més detalls del repertori que s'oferirà aquest cap de setmana. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Garrell

Aquest concert constarà de les nostres tradicionals cançons populars catalanes.



Sant Cugat va agermanar-se oficialment amb la ciutat italiana d'Alba el 2007, després dels primers contactes culturals, empresarials, esportius i polítics entre les dues ciutats. La relació entre els municipis s'ha enfortit al llarg dels anys, amb intercanvis constants entre les dues delegacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.