L'obra de Manolo Belzunce, al Museu


  • Comparteix:

La Sala Capitular del Museu acull 'Carnet de Viatge'

La Sala Capitular del Museu acull 'Carnet de Viatge'

L'exposició 'Carnet de Viatge' presenta una mostra de més de 25 pintures a l'oli del pintor murcià Manolo Belzunce, majoritàriament de temàtica africana arran dels viatges de l'artista per països com Moçambic, Mali i Mauritània. L'exposició es podrà visitar a la sala capitular del Museu a partir d'aquest divendres i fins l'últim dia de juliol.

Els més de 25 quadres que formen 'Carnet de viatge' són el resultat de les vivències de l'artista recorrent diverses zones del continent africà, com la regió dels Bambara a Mali, el Chingetti mozambiquès i la ribera del riu Níger. En les pintures, s'hi plasma l'experiència de pintar a l'aire lliure i la fugida de l'entorn urbà, així com el color dels materials i el paisatge autòcton.

Tot i ser d'origen murcià, Manolo Belzunce és un pintor amb un fort vincle amb la nostra ciutat després de viure-hi molts anys i convertir-se en un exponent important del moviment artístic d'avantguarda a Sant Cugat iniciat a finals dels anys 70, com a creador compromès amb la contemporaneïtat. Es tracta de la cinquena vegada que Belunze exposa a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.