Quartet Hekàteros protagonitza un concert de pel·lícula al Claustre


Temes relacionats

'Nits de Música al Claustre' torna amb nou concerts i més eclèctiques que mai (31/mai/11)


  • Comparteix:

Música de cinema i domini instrumental: el Quartet Hekàteros ha demostrat aquest divendres la seva versatilitat sobre l'escenari en el marc del cicle 'Nits de música al Claustre'. Uns 150 assistents han gaudit de versions de temes de pel·lícules tan conegudes com 'Cabaret', 'El màgic d'Oz', 'El cop' i 'Memòries d'Àfrica', entre d'altres, acompanyades del marc incomparable del Claustre.

El Quartet Hekàteros ha repetit experiència al cicle musical, però amb una proposta ben diversa, enguany, enmarcada en les bandes sonores de pel·lícules de renom. Aquesta nova aposta demostra que el grup Hekàteros destaca pel seu eclecticisme.

El violista del grup, el santcugatenc Lluís Cabal, ha explicat a Cugat.cat com va sorgir la idea d'aquest concert que compta amb arranjaments propis.

Lluís Cabal

Fa 10 anys que vam decidir provar a fer música de pel·lícules amb el quartet. És un repertori que la gent agraeix molt.



A més de Lluís Cabal, el quartet ha comptat amb el violí d'Edurne Vila, la flauta de Iulian Gogu i el violoncel d'Esther Vila. El grup ha estat acompanyat per la bateria de Marc Miralta.

La propera cita del cicle serà l'opereta d'Offenbach 'La bella Helena' el segon divendres de juliol a càrrec de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. L'actuació es repetirà diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.