'Luces de Bohemia' i Edgar Allan Poe, a la propera temporada del Teatre-Auditori


Temes relacionats

T de Teatre i Gelabert Azzopardi, a la nova temporada del Teatre-Auditori (10/jun/11)

Manel arribarà a Sant Cugat el desembre per presentar el seu nou disc (27/mai/11)


  • Comparteix:

'Desaparecer' arriba a Sant Cugat

'Desaparecer' arriba a Sant Cugat

Una versió de 'Luces de Bohemia' a càrrec d'Oriol Broggi i 'Desaparecer', un muntatge teatral de Calixto Bieito basat en textos d'Edgar Allan Poe, arribaran a Sant Cugat en el marc de la propera temporada del Teatre-Auditori. Aquests espectacles també formen part de la programació del Festival Grec d'aquest estiu.

'Luces de Bohemia' és el text més conegut de Ramón María del Valle-Inclán. Oriol Broggi versiona aquest text i és la primera vegada que ho fa una companyia catalana. El muntatge es representarà a Sant Cugat el primer divendres d'octubre.

'Desaparecer' és un espectacle de Calixto Bieito a partir de textos de l'autor nord-americà Edgar Allan Poe. Per a aquest muntatge, Bieito confia en l'actor Juan Echanove i amb la veu de Maika Makovski. L'espectacle arribarà el dissabte 21 de gener a l'equipament municipal.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha valorat la incorporació d'aquestes dues obres per a la propera temporada.

Pep Tugues

El Grec és un festival de prestigi i poder-hi col·laborar està molt bé. El 'Desaparecer' d'Echanove és una proposta molt interessant per tenir dins la nostra programació.


Aquests dos espectacles teatrals no són els únics del Festival Grec que arribaran al Teatre-Auditori. Tal com va avançar Cugat.cat, Manel presentarà el seu darrer disc, '10 milles per veure una bona armadura', i Gelabert Azzopardi portarà el muntatge de dansa 'La muntanya al teu voltant'. En aquesta proposta cultural, 12 ballarins actuen amb música interpretada en directe per la Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Salvador Brotons, amb la qual col·labora una dotzena de membres de colles sardanistes.

La venda d'entrades per a la programació de tardor del Teatre-Auditori començarà el 13 de setembre. Una setmana abans, es posaran a la venda els abonaments per a la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.