La Canals Galeria d'Art posa el punt final a l'exposició 'Dues Ribes' amb un concert


  • Comparteix:

El grup mallorquí Oliva Trencada ha posat el punt final a l'exposició de la Canals Galeria d'Art 'Dues ribes' amb un concert aquest dissabte al carrer. Els artistes han presentat a Sant Cugat les 11 cançons del seu darrer àlbum 'Perleta Negra', publicat l'abril passat. D'aquesta manera, la música ha acompanyat els visitants de la galeria amb 'folk-pop' durant l'última jornada de mostra, que ha reunit una cinquantena de persones.

Per aquesta última jornada de l'exposició, la galeria ha acomiadat la mostra amb el grup mallorquí Oliva Trencada. El grup ha repassat les cançons del nou disc, així com èxits d'altres àlbums.

Un dels components del grup Oliva Trencada, Pep Toni Ferrer, ha comentat que, tot i que han tingut problemes per portar els instruments cap a Catalunya, està molt agraït del suport que ha rebut per part dels santcugatencs.

Pep Toni Ferrer

Quan hem arribat a Sant Cugat ha estat genial perquè la gent de la ciutat, com a germans de lluny, ens ha posat tot i estem molt agraïts.


L'exposició 'Dues Ribes' ha estat present a la galeria des del maig. Aquesta mostra va néixer amb la voluntat d'unir les dues bandes del Mediterrani mitjançant l'art, exposant els mateixos quadres a la Canals Galeria d'Art i a l'Espai d'Art Miquela Nicolau de Felanitx (Mallorca) amb artistes provinents dels dos territoris.

El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Maria Canals, ha recordat que les arts són moltes i que acabar l'exposició amb música ha estat una gran idea.

Josep Maria Canals

Ens va semblar excel·lent perquè les arts són tot un ventall ampli. Portar una música amb un accent de l'altre cantó del Mediterrani ens semblava extraordinari com a cloenda.



De la seva banda, la coordinadora de l'Espai Mallorca, Abigail Monells, ha destacat la importància de les relacions entre els dos marges del Mediterrani, en aquest cas, promovent els artistes.

Abigail Monells

La nostra feina és que la cultura catalana sigui una. Per tant, aquest tros de mar que hi ha, que realment no existeixi.




La propera exposició de la Canals Galeria d'Art s'estrenarà coincidint amb el primer dia de Festa Major. L'artista barcelonina Nina Guinovart és l'autora de les obres d'aquesta pròxima mostra, que s'exposarà fins a finals de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.