Anul·lada la votació del guanyador del 'Mou-te' i s'obre un nou mecanisme d'elecció


  • Comparteix:

Un dels concerts del 'Mou-te'

Un dels concerts del 'Mou-te'

Els organitzadors de la cinquena edició del cicle de concerts 'Mou-te', Cugat.cat i l'Ajuntament, han decidit invalidar la votació en línia per elegir el grup guanyador d'enguany. Ho han fet després de detectar una acció massiva desproporcionada en la votació, que en cap cas pot correspondre a una votació veraç i rigorosa per part dels usuaris.

Comunicat:

En concret, els serveis tècnics han comprovat que els logs que controlen les visites de Cugat.cat (Webalizer, Nielsen i Google Analytics) han registrat una acció massiva desproporcionada a l'espai de votacions de Cugat.cat des de divendres a les 15 hores.

Això ha provocat:

- Col·lapse del gestor d'enquestes extern on s'allotjaven les votacions des de divendres.

- L'enviament massiu ha col·lapsat en certs moments la web de Cugat.cat.

- Les visites massives des de diumenge fins a dimarts no poden correspondre de cap manera a una acció veraç i rigorosa per part dels usuaris, tal com es comprova als registres dels servidors. En total s'han registrat 56.596 votacions, una xifra desproporcionada.

Per tant, l'organització del 'Mou-te' V ha decidit anul·lar la votació actual i declarar-la invàlida. Després de valorar diverses opcions i parlar amb els cinc grups (The Risas, Jimmy Jenks Septet, Citxileo, Raúl Pulido i Blue Velvet) s'ha decidit obrir un nou període de votacions de tres dies a través del perfil del Mou-te a Facebook, xarxa social que ens assegura una votació justa i veraç.

El nou període de votació s'obre aquest dimarts, 21 de juny, a les 13h, i finalitzarà dijous 23, a les 12h del migdia. El grup més votat serà el guanyador del 'Mou-te' V i la formació que actuarà el proper 29 de juny a l'espai Nit Jove a l'Esport al Carrer, en el marc de la Festa Major de Sant Cugat 2011.

L'organització del Mou-te lamenta aquesta incidència, totalment aliena a la seva voluntat, i demana la col·laboració de totes les parts implicades per garantir una votació neta que serveixi per culminar de manera satisfactòria un cicle que té com a objectiu potenciar la música amb segell local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.