Amaral farà parada a Sant Cugat per presentar el seu nou treball


Temes relacionats

'Luces de Bohemia' i Edgar Allan Poe, a la propera temporada del Teatre-Auditori (17/jun/11)

T de Teatre i Gelabert Azzopardi, a la nova temporada del Teatre-Auditori (10/jun/11)

Manel arribarà a Sant Cugat el desembre per presentar el seu nou disc (27/mai/11)


  • Comparteix:

Imatge del grup Amaral

Imatge del grup Amaral

El grup saragossà Amaral presentarà el seu nou disc, 'Hacia lo salvaje', el 15 d'octubre al Teatre-Auditori. El disc conté 12 cançons i ara mateix està en fase de mescles. L'equipament cultural també rebrà la propera temporada 'Cantajuego', un espectacle musical per a infants de zero a sis anys.

Amaral ha anunciat aquest dilluns en una roda de premsa la publicació del nou disc i una gira de concerts. El treball s’editarà directament a Discos Antártida, el nom del petit segell discogràfic del grup. Amb Juan de Dios Martín a la producció, Toni Toledo és el bateria en deu cançons i Ezequiel Navas en dues; Chris Taylor ha tocat el baix, Eva Amaral hi ha posat veu i guitarres, i Juan Aguirre les guitarres de sis i dotze cordes. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha valorat l'arribada del grup Amaral a Sant Cugat.

Pep Tugues

Amaral ja va dir que vindria a actuar a Sant Cugat. Crec que és un bon regal.


El Teatre-Auditori també acolllirà la propera temporada l'espectacle 'Cantajuego', que ofereix continguts especialment dissenyats perquè nens i nenes reprodueixin els moviments i les coreografies dels actors per millorar les seves aptituds sensorials a través de l'estimulació psicomotriu. A Sant Cugat, actuaran el primer diumenge d'octubre. Les entrades per a aquest espectacle, que és fora d'abonament, es posaran a la venda per Internet el primer dimarts de juliol.

El Teatre-Auditori també inclourà a la seva temporada 'Persèfone', un espectacle de Comediants inspirat en el mateix personatge mitològic. El taller de l'equipament municipal ha participat en la construcció de l'escenografia del muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.