El programa 'Fem museu' acaba amb una exposició al Museu


  • Comparteix:

La iniciativa 'Fem un museu', que vol apropar la cultura a les persones amb discapacitats intel·lectuals, s'ha tancat aquest dimecres amb la mostra de totes les obres fetes durant el curs. Els participants - usuaris dels centres d'ASDI, el centre ocupacional ATAM, el taller Jeroni Moragas i la residència Sant Medir - han estimulat la seva creativitat en diferents disciplines artístiques al llarg de quatre jornades de treball.

L'escultura, la pintura, el 'collage' i el tapís són les disciplines artístiques que han pogut practicar els participants de la iniciativa al llarg de maig i juny. L'exposició s'ha presentat amb un retrat de cada participant, una fitxa descriptiva i les diferents obres artístiques.

La directora d'ASDI Sant Cugat, Begoña Viñallonga, explica a Cugat.cat que la proposta 'Fem museu' ha servit per acostar la cultura als seus participants.

Begoña Viñallonga

Ha estat una bona manera d'apropar-los al món de la cultura i provar noves tècniques artístiques





L'exposició es pot veure al Museu de la ciutat fins diumenge de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.