El periodista de Cugat.cat Josep Gimeno publica el seu segon llibre, 'Informe Diagonal'


Temes relacionats

El periodista santcugatenc Josep Gimeno recull al llibre 'Catalunya demà' 10 entrevistes sobre el futur del país (19/mai/06)


  • Comparteix:

Portada del llibre, que surt a la venda i es presenta dijous de la setmana vinent

Portada del llibre, que surt a la venda i es presenta dijous de la setmana vinent

El periodista de Cugat.cat Josep Gimeno treu el seu segon llibre, 'Informe Diagonal' (Acontravent). L'obra és un informe fictici elaborat per oferir estratègies per aturar l'increment de l'independentisme a Catalunya. El llibre es posa a la venda dijous de la setmana vinent, el mateix dia que es presentarà en un acte a l'espai Terra Dolça a les vuit del vespre.

Inspirat en el llibre 'Informe Lugano', de Susan George, l'obra comença amb unes cartes creuades anònimes entre Barcelona i Madrid en què se sol·licita l'elaboració d'aquest document per posar fi a l'augment de l'independentisme a Catalunya. A partir d'aquí, els redactors de l'informe, un grup de catalans anònims i influents, estableixen diverses estratègies per parar els peus al moviment i per garantir l''statu quo' a Catalunya i a l'Estat espanyol. Les dades a partir de les quals s'escriu l'informe fictici són reals i es poden trobar a Internet o a hemeroteques.

'Informe Diagonal' surt a la venda dijous de la setmana vinent. La presentació del llibre tindrà lloc el mateix dia, a les vuit del vespre, a l'espai Terra Dolça. L'acte comptarà amb la participació del periodista, professor i coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, i de l'editor de Contravent, Quim Torra.

És el segon llibre de Gimeno, que fa quatre anys va publicar 'Catalunya demà' (Ara Llibres), un recull d'entrevistes amb diverses personalitats del país per parlar del marc nacional als inicis del segle XXI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.