'Invictus' obre una nova edició del Cinema a la Fresca de Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell del film 'Invictus'

Cartell del film 'Invictus'

La pel·lícula 'Invictus' enceta aquest divendres una nova edició del cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix. Fins a finals d'agost, el Casal de Cultura de Valldoreix acollirà, cada divendres a un quart i cinc d'onze de la nit, una projecció.

'Invictus', que es veurà aquest divendres, relata com Nelson Mandela va aconseguir unir a tots els sudafricans a través del rugbi, coincidint amb la Copa del Món de Sudàfrica de 1995. La segona cinta que es projectarà, divendres vinent, és 'Precious', una història de superació d'una noia obesa i analfabeta de Harlem.

La resta de títols del cicle són 'L'home que parlava als cavalls a cau d'orella' (15 de juliol), 'El cliente' (22 de juliol), 'Lady Halcón' (29 de juliol), 'L'escriptor' (5 d'agost), 'Babel' (12 d'agost), 'Bona nit i bona sort' (19 d'agost) i 'Cinema Paradiso' (26 d'agost).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.