Pati de Llibres refresca l'estiu amb varietat d'activitats per a tota la família


  • Comparteix:

Tallers familiars del Pati de Llibres

Tallers familiars del Pati de Llibres

La llibreria Pati de Llibres organitza una sèrie d'activitats per a tota la família durant aquest juliol. Diferents tallers, una exposició d'artistes santcugatencs i d'altres punts de Catalunya, i la presentació d'un llibre per a adults d'una escriptora terrassenca seran els actes que complementaran l'activitat habitual de la llibreria.

Pati de Llibres organitza el taller familiar amb el nom de 'Creixo amb tu' impartit per la psicòloga Encarna Leiva. Aquesta activitat tindrà dues sessions, els dos propers dimecres de juliol, i consisteix en un espai on els pares podran conèixer les etapes evolutives dels seus fills. Les sessions començaran a un quart de sis de la tarda i tindran una durada d'una hora.

Una de les llibreteres de Pati de Llibres, Sònia Gómez, ha explicat l'objectiu d'aquestes activitats.

Sònia Gómez

L'objectiu és potenciar la lectura compartida. Tot el que fem a la llibreria té com a objectiu final que els nens i els grans llegeixin junts.


A més d'aquests tallers, la llibreria també organitza per primera vegada la presentació d'un llibre per a adults. 'Una ola con sabor a pez', de l'escriptora terrassenca Núria Riera, és la novel·la triada que 'va entusiasmar' les llibreteres.

Per complementar aquestes activitats, s'ha allargat l'exposició d'il·lustració amb artistes santcugatencs i de la resta de Catalunya. Aquests quadres són obres que també surten als contes que tenen a la llibreria destinats als més petits, per tant, segons Sònia Gómez, 'representen un primer contacte amb l'art'.

La llibreria Pati de Llibres tancarà durant l'agost i reprendrà la seva activitat habitual al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.