El perfil de Facebook de Musicals ja té més de 1.000 amics


  • Comparteix:

Facebook de Musicals

Facebook de Musicals

El perfil de Facebook del departament de Musicals de Cugat.cat ja té més de 1.000 amistats. El perfil, que fa més de mig any que està en funcionament, va néixer amb l'objectiu d'acostar a la ciutadania les propostes musicals locals a través de la tasca diària d'aquest departament.

Després de la bona resposta per part del públic a iniciatives com el Myspace de musicals i l'èxit del perfil de Facebook del cicle de concerts 'Mou-te', arriba el torn del Facebook de Musicals. Aquesta plataforma, activa des del gener, ha sobrepassat els 1.000 amics. Aquesta fita mostra la bona salut de les xarxes socials per Internet i posa l'accent en l'interès dels santcugatencs per les propostes musicals de la ciutat.

Aprofitant la immediatesa que Facebook ofereix, el departament de Musicals ha emprat aquesta eina per publicar les últimes notícies sobre els grups santcugatencs, consultar fotografies i vídeos del diversos esdeveniments, així com per fer ressò de les diverses propostes musicals que hi ha a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.