'La Bella Helena' s'estrena al Claustre aquest cap de setmana per partida doble


  • Comparteix:

Membres de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat

Membres de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat

L'Òpera de Cambra de Sant Cugat estrena aquest cap de setmana 'La Bella Helena'. L'obra escrita per Jacques Offenbach es podrà seguir aquest divendres i diumenge a les deu de la nit dins el cicle d'estiu 'Nits de Música al Claustre'. La direcció de l'opereta corre a càrrec de Mariona Benet i les entrades ja es poden comprar a la Casa de Cultura.

Els espectadors que s'acostin al Claustre aquest divendres i diumenge podran gaudir d'una opereta de tres actes que relata la història d'Helena de Troia. L'obra, traslladada a l'època de Napoleó III, busca la sàtira i el ridícul de la burgesia d'aleshores a través d'una paròdia dels personatges de la mitologia grega. Amb aquest projecte, dirigit per Mariona Benet, l'Òpera de Cambra de Sant Cugat torna a participar un any més al cicle 'Nits de Música al Claustre'.

La directora de l'obra, Mariona Benet, destaca que la dificultat de preparar una obra d'aquesta envergadura no els desanima.

Mariona Benet

Ens hem tornat a atrevir amb una òpera sencera però estem encantats de poder venir cada any al Claustre.


L'espectacle compta amb la direcció musical i escènica de Daniel Garcia i Jordi Purtí respectivament. Entre els actors principals i solistes hi ha Jordi Casanova, Josep Jarque, Mariona Benet, Lluís Rodríguez, Sergi Bellver i Coloma Ribalta, acompanyats del Cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. A la Casa de Cultura ja ha començat la venda anticipada d'entrades i també se'n podran comprar a la taquilla del claustre els dies de l'actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.