'Informe Diagonal' de Josep Gimeno analitza des de la ficció el sentiment independentista a Catalunya


Temes relacionats

Avui surt a la venda i es presenta 'Informe Diagonal', nou llibre de Josep Gimeno ( 7/jul/11)

El periodista de Cugat.cat Josep Gimeno publica el seu segon llibre, 'Informe Diagonal' (27/jun/11)


  • Comparteix:

El periodista de Cugat.cat Josep Gimeno ha presentat el seu segon llibre, 'Informe Diagonal', en un acte aquest dijous a l'espai Terra Dolça. Davant una cinquantena de persones, Gimeno ha explicat que l'obra és un estudi fictici encarregat per un grup de persones influents de Madrid i Barcelona per aturar el moviment independentista. El llibre, editat per A contra vent, és una radiografia rigorosa del creixement del secessionisme a Catalunya.

'Informe Diagonal' és un llibre de política-ficció que a partir d'unes cartes creuades entres dos grups de persones influents de Madrid i Barcelona es desenvolupa la història. El periodista de Cugat.cat Josep Gimeno, autor de l'obra, ha explicat l'estructura.

Josep Gimeno

Es tracta d'un informe sobre com aturar aquest moviment.


Durant la presentació Gimeno ha analitzat les dades que l'han portat a escriure, que segons ha explicat es tracta d'enquestes i dades que el lector pot comprovar. A més ha assegurat que són dades que es poden trobar a internet i que no li ha facilitat ningú.

D'altra banda a la presentació també hi ha participat l'editor de l'obra, Quim Torra, que ha subratllat els motius que han portat a l'editorial A contra vent a publicar 'Informe Diagonal'.

Quim Torra

És el segon llibre on incidim en la temàtica independentista. És política-ficció, i ens va atraure perquè està molt ben escrit.


El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, també ha participat a la presentació, on ha recordat la figura del periodista Ramon Barnils.

La presentació del llibre 'Informe Diagonal' de Josep Gimeno s'ha fet aquest dijous al vespre a l'espai Terra Dolça i ha comptat amb l'assistència d'una cinquantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.