'Mil Cretins', avui al Cicle Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

El Cicle de Cinema d'Autor porta aquesta setmana la pel·lícula 'Mil Cretins' del director català Ventura Pons. El film és una comèdia formada per 15 petites històries basades en escrits de Quim Monzó i que segueixen la narració d'un guionista de cine. La projecció es durà a terme avui als cinemes Cinesa de Sant Cugat en dues sessions: a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit, i l'entrada té un preu de quatre euros.

A 'Mil Cretins' Ventura Pons ha estat molt fidel als textos originals i es retroba amb el seu estil característic de pel·lícules anteriors com 'El perquè de tot plegat'. La cinta està dividida en tres blocs. El primer busca retratar fins a on pot arribar l'estupidesa humana. El segon relata sis contes històrics amb personatges mítics i vol retre homenatge a la tradició escenogràfica catalana del segle XX utilitzant el cinema mut. La darrera part tracta d'una història on el protagonista és el mateix narrador i s'intenta lligar tots els relats anteriors.

Marga Almirall fa la crítica de la pel·lícula.

Marga Almirall

Crítica de cinema.


Entre el repartiment hi destaquen actors de la talla de Joan Crosas, Clara Segura, Mercè Comes, Mar Ulldemolins, Roger Batalla, Edu Soto i Jordi Bosch entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.