El concert de Fiorenza Cedolins recapta 3.000 euros per a la compra del piano de Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació

Un moment de l'actuació

'Transmetre la passió per la música i fer-ho de manera gratuïta per una obra benèfica és un honor'. Així s'ha expressat la soprano italiana Fiorenza Cedolins, que ha actuat aquest dimarts al vespre a la ciutat. El concert, organitzat per la Fundació Victòria dels Àngels, serveix per recaptar fons per adquirir el piano amb què actuava la soprano. La iniciativa ha reunit 250 persones, i s'han recaptat prop de 3.000 euros. La pluja ha obligat l'organització a canviar l'escenari, que estava previst al claustre, i finalment s'ha fet a l'esglèsia.

El concert ha estat a quatre veus on s'han interpretat àries d'òperes conegudes de Mozart, Verdi i Strauss. L'artista intaliana Fiorenza Cedolins ha actuat al costat del tenor Antonio Gandía, de la soprano Christina Koch i del baríton Josep-Ramon Olivé. Al piano ha anat a càrrec de Marco Evangelisti i Trinitat Mujal.

La soprano italiana Fiorenza Cedolins ha explicat la satisfacció d'actuar per una obra benèfica.

Fiorenza Cedolins

La música és un do que tenim i l'ensenyem a les persones. A vegades s'oblida i per això estic feliç d'actuar avui per ajudar a recaptar diners.




A la cita, hi han assistit 250 persones, i s'han recaptat prop de 3.000 euros, tal com ha destacat la presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora.

Helena Mora

En principi tenim les 250 localitats venudes, uns 3.000 euros. Tenim previst un altre concert a l'octubre.





Mora ha avançat que,un cop es compri el piano de la soprano es donarà a l'escola municipal de Música Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.