'Vallesos' neix per donar a conèixer les comarques vallesanes


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la revista-llibre

Moment de la presentació de la revista-llibre

La revista-llibre 'Vallesos', dedicada a donar a conèixer les tradicions de totes dues comarques, s'ha presentat aquest dimecres al Museu de la ciutat. La publicació bianual es caracteritza pels seus continguts de cultura popular i pel seu disseny. Una trentena de persones han assistit a la presentació de la publicació.

La revista conté articles d'actualitat i reportatges d'anàlisi, tots ells posant de relleu les tradicions culturals, etnològiques, històriques i arquitectòniques del Vallès Oriental i Occidental. El primer número ofereix un monogràfic de danses vallesanes, una trobada amb l'escriptora santcugatenca Marta Pessarrodona i un escrit sobre la flora i fauna de les comarques.

El director de la publicació, el periodista Vicenç Relats, explica la finalitat de 'Vallesos'. Són declaracions a Cugat.cat.

Vicenç Relats

'Vallesos' vol posar a l'abast dels lectors la riquesa patrimonial que tenim al Vallès.




Relats ha afegit que s'ha apostat per un disseny 'dinàmic i amb molt color' per amenitzar la lectura. A més, afirma que la intenció de la revista és que sigui col·leccionable i que es pugui consultar en qualsevol moment.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.