Harry Potter arriba a Sant Cugat sense versió en català


  • Comparteix:

Harry Potter s'enfronta a la batalla final

Harry Potter s'enfronta a la batalla final

Harry Potter és el principal protagonista de la cartellera d'aquesta setmana. El desenllaç de les seves peripècies arriba als cinemes de Sant Cugat amb la segona part de 'Harry Potter y las reliquias de la muerte'. Els cinemes Yelmo l'ofereixen en 2D i 3D i les sales Cinesa només en 3D. Cap de les opcions s'ofereix, però, en català malgrat les 16 còpies distribuïdes a tot el país. Completa la cartellera de novetats el drama 'Betty Anne Waters' i l'òpera 'Tosca', només als Yelmo.

Harry Potter, Hermione Granger i Ron Weasley arriben a l'enfrontament final amb Lord Voldemort en el darrer capítol d'aquesta saga màgica que ha conquerit el món, tant amb els llibres com amb les pel·lícules. Repeteixen els ja habituals Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint en el paper dels tres joves mags davant l'amenaça que presenta Ralph Fiennes com a Lord Voldemort. Tot està preparat per a la batalla final entre les forces del bé i del mal. Es pot veure en 3D als cinemes Cinesa i Yelmo i en 2D només als Yelmo. Els espectadors que vulguin veure el mag en català s'hauran de desplaçar. Barcelona, Sabadell i Terrassa són les ciutats més properes amb alguna de les 16 còpies que s'ofereixen a tot Catalunya. Les dues capitals vallesanes compten només en versions en 2D i la capital del país també en 3D.

Els Yelmo també estrenen aquesta setmana la pel·lícula 'Betty Anne Waters'. Hillary Swank protagonitza la lluita d'una cambrera que dedicarà 18 anys de la seva vida a treure el seu germà innocent de la presó. Casada i amb dos fills, és llicenciarà en dret per poder reobrir el cas i defensar-lo ella mateixa, deixant de banda en aquest procés, la seva pròpia vida. La història està basada en fets reals i compta també amb l'actuació de Sam Rockwell, Minnie Driver i Melissa Leo, entre altres.

Finalment, els Yelmo també estrenen el dijous vinent l'òpera Tosca, de Giacomo Puccini. Es tracta d'una producció de la Metropolitan Opera House de Nova York, gravada l'octubre de 2009, i sota la direcció de Joseph Colaneri. Els papers protagonistes són per Karita Mattila i Marcelo Álvarez. S'ofereix en pantalla gegant i alta definició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.