'Passi-ho bé, senyor Sagarra!' permet conèixer millor la personalitat de l'autor


  • Comparteix:

Descobrir el Sagarra més cosmopolita, el seu pensament i la seva intel·ligència ha estat l'objectiu de la segona Lectura a la Fresca. La directora d'Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha explicat que amb la representació d'aquest dijous, 'Passi-ho bé, senyor Sagarra!' s'ha volgut reflectir la personalitat de Sagarra. Unes 250 persones han assistit a la cita, que en aquesta ocasió ha tingut lloc a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot.

La segona Lectura a la Fresca ha servit per repassar alguns dels articles de Josep Maria de Sagarra, autor que enguany protagonitza el cicle. Amb l'actuació s'ha volgut donar a conèixer el personatge de manera més personal. Ho ha explicat la directora d''Amics de Pedra i Sang', Dolors Vilarasau.

Dolors Vilarasau

El muntatge reflecteix la personalitat de Sagarra. Aquí veiem el seu pensament, un home cosmopolita, culte, amb una gran personalitat.




Vilarasau ha destacat que la segona Lectura a la Fresca ha servit per homenatjar la membre de l'entitat Núria Tubau que ha fet recentment 80 anys.

Dolors Vilarasau

És una persona que s'ha arrelat molt a Sant Cugat i ha estat molt present a les propostes culturals de la ciutat





La plaça de l'alcalde Magí Bartralot ha estat l'escenari de la Lectura a la Fresca. La setmana vinent tindrà lloc la darrera cita que es traslladarà fins a la plaça de l'Om per representar 'Galatea'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.