Caballé, Al Bano i l'ONCA prenen el Teatre-Auditori per preparar la seva actuació a Peralada


  • Comparteix:

Montserrat Caballé, en un moment de l'assaig al vestíbul del Teatre-Auditori. / Font: premsa.santcugat.cat

Montserrat Caballé, en un moment de l'assaig al vestíbul del Teatre-Auditori. / Font: premsa.santcugat.cat

El Teatre-Auditori s'ha convertit aquest divendres i dissabte en la sala d'assaig del concert que Montserrat Caballé i Al Bano Carrisi han ofert aquest diumenge al Festival Castell de Peralada. L'acompanyament musical del recital ha anat a càrrec de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), el pianista Manuel Burgueras i la banda del cantant italià. L'agrupació andorrana manté relació amb la nostra ciutat, gràcies a un conveni de col·laboració amb el Teatre-Auditori.

Una combinació de música clàssica i música pop conforma la proposta que la soprano Montserrat Caballé i el cantant italià Al Bano han portat a l'escenari del Festival Castell de Peralada aquest diumenge. El format passa per 'modernitzar' les cançons clàssiques amb un toc de música pop, un estil al qual Caballé es va introduir amb la seva mítica actuació amb Freddy Mercury ara fa 20 anys. Des d'aquell moment, més de 40 actuacions han unit Caballé i Al Bano.

Ho explica el violinista i membre de l'ONCA, Gerard Claret.

Gerard Claret

Fem versions combinant àrea del repertori clàssic i repertori pop a duo.


Es tracta de la primera experiència musical de l'agrupació andorrana amb els dos artistes. Tot i així, l'Orquestra Nacional d'Andorra ja ha participat en la inclusió de la música clàssica en el repertori modern participant en concerts com el de Love of Lesbian a la nostra ciutat el maig de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.