Més d'un centenar de persones visiten 'Un beso te cerrara la boca' des de la seva inauguració


  • Comparteix:

Unes 150 persones han visitat ja la mostra 'Un beso te cerrara la boca' que s'exposa des de finals d'abril a la Casa Aymat. Com cada tercer cap de setmana de mes, aquest diumenge ha tingut lloc una visita guiada a aquesta exposició de Clara Sullà, guanyadora del projecte Rodalies 3, que acull diferents treballs artístics de joves creadors. La mostra es pot visitar fins el primer diumenge de setembre.

El tèxtil és el mitjà principal d'expressió d'aquesta mostra que explora el tema de l'opressió des d'una perspectiva femenina. La frase 'Un beso te cerrara la boca', del poeta Pablo Neruda, dóna títol a l'exposició, que també s'inspira en l'obra 'La casa de Bernarda Alba', de Federico García Lorca.

La guia de l'exposició, Gemma Martínez, ha explicat què la fa especial.

Gemma Martínez

A diferència del que s'acostuma a trobar, el material bàsic de Sullà és el tèxtil. A més, les peces són molt poètiques i suggerents.



Clara Sullà va ser una de les vuit guanyadores del projecte Rodalies 3, que exposa simultàniament les obres premiades a diferents punts de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.