Presència santcugatenca als concerts del San Miguel Mas i Mas Festival


  • Comparteix:

Imatge de cartell de la banda de Mathew Simon que actuen al festival/ Font: Masimas.com

Imatge de cartell de la banda de Mathew Simon que actuen al festival/ Font: Masimas.com

El trompetista Matthew Simon, la soprano Júlia Farrés Llongueras i la banda de jazz Jimmy Jenks Septet conformen la presència santcugatenca al festival el San Miguel Mas i Mas. Més de 150 concerts es podran gaudir en aquesta novena edició del certamen que començarà dijous vinent i s'allargarà fins a principis de setembre.

La novena edició del San Miguel Mas i Mas Festival arriba a Barcelona com un dels esdeveniments musicals de l'any que integra més estils musicals diferents com el rock, el jazz, la música clàssica i el flamenc. Dins d'aquesta diversitat de propostes destaquen les actuacions dels músics santcugatencs Matthew Simon, Júlia Farrés Llongueras i la banda Jimmy Jenks Septet.

La soprano Júlia Farrés-Llongueras serà la primera santcugatenca a pujar a l'escenari acompanyada al piano pel músic Alfredo Abbati amb qui interpretarà peces de Chopin, Shumann i Mozart. La seva actuació serà dijous i divendres de la tercera setmana d'agost a la Pedrera on cantarà a les set, vuit i nou de la nit. Les entrades tenen un cost de vuit euros.

La banda Jimmy Jenks Septet també actuarà el tercer divendres d'agost en el marc del Jamboree Jazz Club, la secció del festival musical dedicada a les bandes de jazz nacionals i internacionals. Les entrades tindran un cost de 10 euros si s'aconsegueixen a traves d'Internet o de 12 si s'adquireixen el mateix dia en taquilla. L'actuació tindrà lloc a les nou i onze de la nit.

El líder de la formació, Jimmy Jenks, ha donat més detalls dels temes que interpreta el seu grup en una entrevista a Cugat.cat.

Jimmy Jenks

Hi ha temes propis i hi ha temes adaptats per no perdre el gènere que intentem tocar.



Una altra de les actuacions destacades del festival serà el concert que oferirà la banda Miles Tribut Big Band, creada especialment com a homenatge al músic Miles Davis, una de les figures principals del jazz. A aquesta nova agrupació estarà present el trompetista resident a la ciutat, Mathew Simon, que actuarà amb la banda l'últim dimecres d'agost, a dos quarts de deu de la nit, a la sala Apolo de Barcelona. Les entrades de l'actuació tindran un cost de 18 euros per Internet i de 20 el mateix dia en taquilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.