Camerata ofereix un concert a una cova del Montsec


  • Comparteix:

El concert serà dissabte a les set de la tarda

El concert serà dissabte a les set de la tarda

Camerata Sant Cugat, juntament amb la Coral Polifònica de Tremp, ofereix aquest dissabte a les set de la tarda un concert 'tel·lúric' a la Cova Negra del Montsec. És la primera vegada que les dues agrupacions ofereixen un espectacle en un entorn natural com aquest.

El repertori serà força variat, des de partitures del 1600 fins a d'altres de compositors contemporanis. El fil conductor serà l'espiritualitat, però també hi haurà obres més festives i d'altres que parlaran de l'amor, la terra o la mort. També hi tindrà cabuda algun autor català, com Enric Morera.

L'espectacle pretén transportar els oients cap a una experiència musical única a través d'un auditori natural de gran acústica, amb cabuda per a més de 700 persones. El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha descrit a Cugat.cat com és la Cova Negra.

Xavier Baulies

És una nau tan imponent, on caben 700 persones en una única caverna. La primera sensació és de grandiositat i d'espiritualitat.



Baulies també ha comentat que feia temps que planificaven un concert en un espai natural. Els dos cors de cambra han treballat junts diverses vegades i han cantat en diverses ocasions en alguns dels principals auditoris de Catalunya. Baulies, que té els seus orígens a Tremp, és el director d'ambdós grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.