'Templario', principal estrena a les cartelleres santcugatenques


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El cinema d'acció marca la cartellera d'aquesta setmana als cinemes de la ciutat. 'Templario', una pel·lícula dirigida per Jonathan English, s'estrena a les sales Yelmo i Cinesa. La comèdia i les aventures també tenen el seu lloc a la nova cartellera. Les pel·lícules 'Los pingüinos del Sr.Poper' i 'Paul' són les altres estrenes de la jornada al cinema Yelmo.

El film 'Templario', ambientat a l'any 1215, enfronta un exèrcit de mercenaris reclutats pel rei Joan I d'Anglaterra contra un grup de cavallers templaris dirigits per l'actor James Purefoy. Una història d'amor acaba de completar la trama de la pel·lícula que s'estrena als dos cinemes de la ciutat.

La comèdia 'Los pingüinos del Sr.Poper' protagonitzada per Jim Carrey explica la història d'un promotor immobiliari d'èxit que rebrà un misteriós paquet: uns pingüins provinents de l'Antàrtida. La seva vida canviarà quan es veu forçat a conviure amb els animals.

L'última estrena que es pot veure al cinema Yelmo de la ciutat és 'Paul', la història de dos amics fanàtics per la ciència-ficció que coneixen a un alienígena. A partit d'aquest moment, comença un viatge ple d'aventures pels dos amics i l'estrambòtic extraterrestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.