Canals reivindicarà la descentralització cultural a la primera trobada internacional de galeristes a Catalunya


  • Comparteix:

Presentació de 'Talking Galleries', amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. / Font: talkinggalleries.com

Presentació de 'Talking Galleries', amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. / Font: talkinggalleries.com

El responsable de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, serà el representant local de la primera trobada internacional de galeristes 'Talking Galleries', que tindrà lloc al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) al setembre. Canals aprofitarà la seva participació a la cita per reivindicar el paper de les galeries locals en el patrimoni cultural d'un territori concret. La trobada 'Talking Galleries' posarà en comú durant tres dies les inquietuds actuals dels professionals del sector i el futur del mercat artístic en països emergents com el Brasil.

Un total de 25 galeristes d'arreu del món prendran la capital catalana per portar a debat qüestions com l'afectació de la crisi al mercat artístic, el futur de les fires d'art i el paper actual dels galeristes a nivell mundial.

La participació santcugatenca a la 'Talking Galleries' arribarà de la mà del galerista Josep Canals, que es marca l'objectiu de donar a conèixer el paper de les galeries locals en la construcció d'un simbolisme territorial.

Josep Canals

El país té indrets com Sant Cugat on el galerisme té importància. Les galeries locals agafen la sensibilitat d'un territori.




Espais d'art com la Metro Pictures Gallery, la Casey Kaplan Gallery i el Centre Cultural Sao Paulo també comptaran amb la seva representació a la trobada. L'organització de l'esdeveniment anirà a càrrec de la galeria La Fàbrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.