El Grup Mediterrània porta les dances tradicionals catalanes a Portugal


  • Comparteix:

Actuació del Gup Mediterrània. Imatge d'arxiu

Actuació del Gup Mediterrània. Imatge d'arxiu

El Grup Mediterrània ha presentat un espectacle de balls tradicionals d'arreu de Catalunya en el 35è Festival de Folklore de Pevidem, ciutat situada a 50 quilòmetres d'Oporto. Unes 600 persones han assistit aquest dissabte a l'actuació de l'entitat, que ha valorat la rebuda que ha tingut. La mostra de cultura catalana s'ha completat amb la participació dels Bastoners de Sant Cugat que han ballat dues danses.

La Bolangera, l'Espunyolet del Berguedà i les Gitanes del Vallès. Aquestes són algunes de les danses populars que el Grup Mediterrània ha interpretat en el festival. Un dels directors de l'entitat, David Gil, ha agraït la rebuda que els ha donat el públic portuguès.

David Gil

Vam ser el grup que més va agradar. Vam tenir gran acollida per part del públic i hi havien unes 600 persones. Estem molt contents.


Gil ha destacat la importància d'aquests viatges, no només per exportar i mostrar la cultura catalana arreu sinó també per aprendre i valorar la cultura d'altres països. Precisament, l'octubre vinent serà la nostra ciutat qui rebrà la visita del grup folklòric de Pevidem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.