El 'Mou-te' tardor 2011 crida als músics santcugatencs a participar


  • Comparteix:

Moment de la presentació del Mou-te Tardor 2011

Moment de la presentació del Mou-te Tardor 2011

El període d'inscripcions per la propera edició del 'Mou-te' tardor ha començat aquest dimecres. Els grups musicals o solistes que vulguin presentar-se al concurs o com a teloners ho podran fer fins el primer divendres de setembre. Tots els participants hauran d'omplir un formulari i fer arribar els seus projectes musicals a Cugat.cat. Els organitzadors del concurs, Cugat.cat i l'Ajuntament, fan una crida als grups de música locals a participar en aquesta nova edició. El pressupost d'enguany és de gairebé 30.000 euros.

Per participar, tots els grups i solistes hauran de fer arribar dues maquetes amb quatre temes com a mínim, omplir el formulari d'inscripció i proporcionar tres fotografies en format digital. Els teloners també hauran de fer arribar el seu material audiovisual, el formulari d'inscripció, les tres fotografies, a més dels requeriments tècnics de la banda pels directes.

Com cada any, la participació santcugatenca serà d'almenys el 80% dels grups seleccionats i el guanyador serà designat per un jurat de cinc membres format per un representant de l'àrea de Cultura i Joventut de l'Ajuntament, un de Cugat.cat, un membre del grup guanyador a la darrera edició, Raúl Pulido, i un músic de prestigi del panorama musical actual de la ciutat. Els grups que es presentin per participar no poden haver estat seleccionats a la darrera edició del 'Mou-te' primavera.

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha destacat que el 'Mou-te' demostra el compromís municipal amb la música amb segell santcugatenc.

Raül Grangé

En els temps de crisi que corren fer una aposta amb un pressupost darrere deixa clar que hi ha una voluntat de promoure la música local.




El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha destacat que la voluntat del cicle és ajudar a visualitzar l'elevat nombre de grups de música que hi ha a la ciutat.

Miquel Herrada

El 'Mou-te' ha permès visualitzar la xarxa de grups locals, formada per uns 340 solistes i grups.






Segons dades de l'Ajuntament, el pressupost total del cicle d'enguany és d'aproximadament 28.000 euros, 14.000 dels quals van destinats a material de so, edició de vídeos i divulgació, entre altres coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.