A l'estiu, temps de lectura


  • Comparteix:

Portada de 'El verano de los juguetes muertos' / Font: novelanegra.es

Portada de 'El verano de los juguetes muertos' / Font: novelanegra.es

'El verano de los juguetes muertos' i 'La de Dios es cristo' són alguns dels títols que els llibreters santcugatencs recomanen per aquest estiu. El llibreter Ferran Pontón ha explicat en l'espai literari 'Fahrenheit 91.5' del magazín 'Sant Cugat a fons' que durant l'època estival s'han d'escollir obres que 'no pesin gaire, no siguin voluminosos i sigui molt entretingudes'.

'El verano de los juguetes muertos' de Toni Hill és un dels llibres que ha recomanat Pontón. Es tracta d'una novel·la policíaca que passa a la Barcelona actual. El protagonista, un inspector hispanoargentí que té una vida personal complicada, haurà d'investigar el misteriós accident que ha tingut el fill d'una important família del barri de Pedralbes.

Pontón ha recomanat llibres de diferents gèneres, com la comèdia 'La de Dios es cristo', de John Niven. Es tracta d'un llibre de ficció d'humor pels lectors 'més alternatius'. Així ha resumit Pontón l'argument de l'obra.

Ferran Pontón

És la història de com Déu torna després d'unes vacances en què s'ha anat a pescar. Es troba la Terra feta un desastre.


La novel·la històrica també ha estat present en els consells literaris. 'Parla'ls de Batalles, de Reis i d'Elefants', del francès Mathias Enard, és una novel·la que ha guanyat el premi Gouncourt des Lycees. L'argument gira entorn del viatge que fa a Turquia l'artista del Renaixement Miquel Àngel per construir un pont a sobre del Bòsfor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.