Mine!, nominat als Premis Cerverí 2011


  • Comparteix:

Una imatge del videoclip de la cançó finalista, 'Pastís'

Una imatge del videoclip de la cançó finalista, 'Pastís'

El grup Mine!, on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní, opta amb la cançó 'Pastís' al Premi Cerverí 2011. Els guardons valoren 'la millor lletra de cançó, original i inèdita' de la música en català i s'atorga per votació popular al web de Catalunya Ràdio fins l'últim dijous de setembre.

El grup de pop i rock folk és un dels escollits entre Antònia Font, Casasses i Comelade, Inspira, Mazoni, Manel i El petit de Cal Eril. En les edicions anteriors els guanyadors van ser els temes 'Corro sota la pluja' del grup Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, i 'Reykjavik' d'Els Amics de les Arts.

El jurat està format pel periodista musical Albert Puig, el director del grup Enderrock, Lluís Gendrau, el periodista de Catalunya Ràdio Josep Martín i l'especialista musical Lluís Marrasé. Els Cerverí existeixen des del 1995, quan va guanyar Sau amb 'Al teu costat'. 'Cor pur' de Roger Mas o 'Com goses?' de Titot són altres dels guanyadors d'edicions passades. El baixista del grup, el santcugatenc Oriol Romaní, valora la nominació.

Oriol Romaní

Quan ho vam veure vam flipar perquè suem tinta cada cop que hem de fer una lletra. Ha estat una sorpresa.






El grup Mine! va guanyar el Sona 9 de l'any 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.