Gran veus de l’òpera s'uneixen per recollir fons contra la leucèmia


  • Comparteix:

L'impulsor de la gala 'Sopranos', Joan Carles Alayo

L'impulsor de la gala 'Sopranos', Joan Carles Alayo

La companyia Camerata Sant Cugat oferirà 'Sopranos', un espectacle els beneficis del qual es destinaran a la Fundació Josep Carreras, que lluita contra la leucèmia. El concert tindrà lloc el darrer diumenge de setembre al Teatre-Auditori.

Un total de vuit cantants femenines de renom posaran la seva veu al servei d'aquest acte benèfic que va per la segona edició. Es tracta de sopranos i mezzosopranos amb una trajectòria reconeguda, com la romanesa Diana Tubi i la xeresana Maribel Ortega, guanyadores del Premi Joan Maragall. Així mateix, el públic escoltarà també la veu de la guanyadora del 'Premi Camerata' d'enguany, Eugènia Montenegro.

L'acte neix arran de la desaparició de la soprano santcugatenca Anna Maria Gil, a qui el seu marit, Joan Carles Alayo, va voler homenatjar i a qui el director de la companya Camerata, Xavier Baulies, ha definit com 'l'ànima del projecte'. 'Sopranos' ha esdevingut així un memorial a la cantant i una obra benèfica a favor de la fundació contra la leucèmia que apadrina el tenor Josep Carreras.

Xavier Baulies explica el caràcter d'aquest acte.

Xavier Baulies

El concert serà un magnífic acte d'emoció i qualitat.


El repertori estarà format per àries famoses i duets clàssics de l'òpera amb acompanyament de piano. Les entrades del concert es podran adquirir a principis de setembre. A banda d'assistir a l'acte, també es podrà col·laborar en la iniciativa amb un ingrés en un compte bancari que es donarà a conèixer. L'edició passada van aconseguir recollir més de 4.000 euros.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.