Els clàssics estan d'estrena aquesta setmana


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'El origen del planeta de los simios'

Cartell de la pel·lícula 'El origen del planeta de los simios'

La cartellera sancugatenca es renova aquesta setmana amb dos grans clàssics. El capità Amèrica arriba a la gran pantalla, sota el títol de 'Capitán América: El primer vengador' i es pot veure tant en 2D com en 3D al cinema Yelmo i, únicament en 2D, al Cinesa. La segona de les estrenes és per 'El origen del planeta de los simios', un film de Rupert Wyatt que rememora una de les icones de la ciència ficció, 'El planeta de los simios', protagonitzada per Charlon Heston.

El capità Amèrica va tenir gran èxit entre el públic i es va convertir en un dels superherois dels amants del còmic americà. Ara arriba a la gran pantalla, on Chris Evans es convertirà en Steve Rogers, un jove que s'ofereix voluntari per participar en un programa experimental que el converteix en el súper soldat Capità Amèrica. Així, Rogers farà equip juntament amb dos companys, Bucky Barnes i Peggy Carter per derrotar els malvats de l'organització HYDRA.

La cartellera també ofereix 'El origen del planeta de los simios'. El film compta amb els creadors de móns com el d''Avatar' o 'El señor de los anillos'. En aquesta ocasió, l'equip guanyador d'un Òscar, aprofita aquesta nova oportunitat per crear un simi per CGI, el resultat d'utilitzar computadores en la realització d'imatges fotorealistes. Una interpretació que compta amb professionals com James Franco, nominat aquest any l'Òscar pel seu paper a '127 horas'. Intel·ligència, emoció i grans batalles que decidiran els destins de la raça humana i dels primats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.