El santcugatenc Ramon Madaula participa en una sèrie de TVE


  • Comparteix:

L'actor santcugatenc Ramon Madaula

L'actor santcugatenc Ramon Madaula

L'actor santcugatenc Ramon Madaula participa en la sèrie 'Isabel', que està rodant Televisió Espanyola (TVE). La producció recrea la vida d'Isabel la Catòlica, que va regnar a Castella i Lleó el segle XV. En la sèrie, Ramon Madaula encarna un dels consellers de la reina, acompanyat d'altres actors catalans com Jordi Díaz i Pablo Derqui.

La producció compta amb 13 episodis protagonitzats per l'actriu Michelle Jenner, que encarna la reina Isabel la Catòlica. La sèrie és un drama històric sobre l'ascens d'Isabel de Castella al tron i conté episodis com la conquesta de Granada i l'expulsió dels jueus del regne de Castella i de la Corona d'Aragó. La producció també plasma la vida amorosa de la reina i la història del seu matrimoni amb Ferran d'Aragó.

La sèrie està dirigida per Jordi Frades i compta amb actors com Jordi Banacolocha, Clara Sanchís i Ginés García Millán, entre d'altres. 'Isabel' s'està rodant a un plató de 3.000 metres quadrats i és una de les produccions més cares de TVE. La sèrie s'estrenarà a partir del setembre en horari de màxima audiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.