L'escola d'Arts Escèniques començarà la seva activitat la setmana vinent


  • Comparteix:

L'Escola d'Arts escèniques comença els seus cursos a Sant Cugat la setmana vinent. Els objectius del centre són promoure les arts escèniques i fomentar l'educació artística entre els professionals i els amateurs del món del teatre.

L'Escola d'Arts escèniques també oferirà cursos per a infants i joves que vulguin aprendre a interpretar papers, i diversos monogràfics, taules rodones i xerrades, que completaran l'oferta del centre. La coordinadora de l'escola, Gemma Argelaga, explica que els cursos són oberts a tothom.

Gemma Argelaga

Els cursos estan oberts a gent de totes les edats.


A hores d'ara, l'escola es troba amb la dificultat de trobar un espai prou gran per acollir totes les activitats. Mentre els responsables busquen una solució definitiva, el centre impartirà els cursos infantils i per a joves a l'Escola Collserola, i l'ensenyament per a adults tindrà lloc a l'aula de so. Gemma Argelaga comenta que intenten trobar un espai adequat.

Gemma Argelaa

Estem buscant un espai indicat per impartir els cursos


L'Escola d'Arts escèniques anima tots els santcugatencs a participar en els seus cursos de teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.