La Canals Galeria d'Art presenta a Cadaqués la compilació 'Paraules d'Amor'


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art de Sant Cugat organitza aquest acte a la Costa Brava

La Canals Galeria d'Art de Sant Cugat organitza aquest acte a la Costa Brava

La Canals Galeria d'Art organitza el proper dijous 18 d'agost a Cadaqués la presentació del llibre' 'Paraules d'amor'. Victor Amela i Roser Amills són els encarregats de presentar aquesta compilació de declaracions d'amor que ha reunit a 101 personalitats de la cultura i de la vida social catalana. L'acte anirà a càrrec de l'alcalde de Cadaqués, Joan Figueras, i tindrà lloc a la Galeria Marges U.

El sancugatenc Josep Canals torna a mostrar el seu interès pel món de les arts en l'organització a Cadaqués de la presentació el pròxim 18 d'agost del llibre 'Paraules d'Amor'. Amb una total llibertat formal, de creació i de disciplina artística, 101 declaracions d'amor és el resultat que han aconseguit Victor Amela i Roser Amills amb aquesta compilació, que ha comptat amb l'ajuda de grans personalitats del món de la cultura i de la vida social catalana.

Quimi Portet, Ada Parellada, Albert Espinosa, Bigas Luna, Carme Ruscalleda, entre d'altres, són alguns dels convidats que demostren com hi ha centenars de maneres d'expressar amb passió l'amor. El llibre també compta amb un epíleg de Joan Manuel Serrat que ha volgut beneir el llibre amb l'entrega del títol que el dóna nom.

L'alcalde de Cadaqués, Joan Figueras, serà l'encarregat d'obrir l'acte que tindrà lloc a la Galeria Marges U a partir de les 19:30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.