El trompetista santcugatenc Matthew Simon homenatja Miles Davis


  • Comparteix:

El trompetista Matthew Simon té una brillant trajectòria

El trompetista Matthew Simon té una brillant trajectòria

El trompetista santcugatenc Matthew Simon ret homenatge al músic de jazz Miles Davis, amb un concert aquesta nit a Barelona. Ho farà amb la banda Miles Davis Tribut Big Band, creada especialment per reconèixer la gran figura del jazz amb aquesta iniciativa de la revista 'Jaç' i el Mas i Mas Festival.

La trompeta del músic de Matthew Simon sonarà acompanyada de quinze músics més, tots sota les ordres de Joan Chamorro. Simon explica a Cugat.cat que el concert de tribut repassarà els temes més coneguts del músic que va morir fa 20 anys.

Matthew Simon

És un projecte en què la música s'està escrivint especialment per aquesta actuació. Tota la música serà estrena mundial.


A més de Simon, hi participen la jove trompetista, saxofonista i cantant Andrea Motis, Llibert Fortuny, Jordi Bonell, Sergi Vergés i el baixista Carles Benavent, que ha treballat a les ordres de Quincy Jones al festival de Montreux. Nascut als Estats Units, Matthew Simon ha tocat amb artistes com Celia Cruz, La Trinca i Loquillo, i ha posat música a múltiples anuncis de ràdio i televisió.

L'actuació és a dos quarts de deu de la nit a la sala Apolo de Barcelona i les entrades tenen un preu de 18 euros si s'adquireixen al web del Sam Sam Festival, o de 20 euros si es compren a taquilla.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.